Knjigovodstveni servis

Servis je specijaliziran za pružanje usluga financijskog knjigovodstva i poreznog savjetovanja malim i srednjim poduzetnicima.

Servis je razvijan kao podrška malim poduzetnicima s ciljem osiguranja ispravnog poslovanja, stalnog nadzora, pomoći, savjetovanja i organiziranja službe računovodstva do formiranja vlastitog računovodstva.

Pri tom je osnovni cilj platiti sav porez ali platiti minimalno i ostvariti maksimalni profit. Servis radi i živi sa svojim klijentima. Mi smo dislocirani ured svakog od klijenata i uvijek dostupni.

O kvaliteti usluga brinu se viskokostručne osbe, bogatog radnog iskustva, provjerenih kvaliteta sa ekipom educiranih suradnika i stalnom edukacijom klijenata.

Cilj našeg rada je plasirati znanje i prenijeti drugima . Pri tom klijent mora biti zadovoljan, državni proračun podmiren a dobit na veselje poduzetnika zavidna.

Naši klijenti nama ništa ne duguju. Njihovi zaposlenici dobivaju redovite i primjerene plaće. Našim dobavljačima nismo dužni. Zar je to moguće. Moguće je i nužno je.Vremena beskrajnog iscrpljujućeg rada među hrpom papira za nas je prošlost. Može se raditi normalno, raditi stalno ali i odmarati primjereno.

Za to se kontinuirano trudimo naći najjednostavnije, najracionalnije rješenje i optimalno iskoristiti radno vrijeme. Subota i nedjelja su nam dani za odmor.

Niskim stupnjem automatizacije i profesionalno napravljenim software-om postižemo visoku produktivnost u radu. Nemamo duplih radnji, praznih hodova, jalovih poslova i jeftinih usluga. Naše usluge nisu jeftine ali novac potrošen na njih našim klijentima donosi mnogo više.

Zaista je važnije umjeti nego imati.