Klijenti o nama

Poduzeće „Peti kvadrant d.o.o.“ od samog početka svog rada krajem 2008. godine surađuje sa Računovodstvom Venema d.o.o. Tokom tog cijelog perioda dobivamo stručnu, preciznu, brzu  i nadasve poslovno korisnu pomoć koja nam pomaže u našem svakodnevnom radu. Zbog toga u našem radu imamo potpuno povjerenje u rad svih zaposlenika Veneme, te smo sigurni  da će se naša suradnja  uspješno nastaviti.

Peti kvadrant d.o.o.

 


 

 

“Bez ikakve sumnje Vaša tvrtka je jedan od naših najpozdanijih partnera.  U kratko vrijeme smo stekli veliko povjerenje u Vašu tvrtku, a sve na temelju proaktivnog stava, izuzetno temeljitog i kvalitetnog rada Vaše firme.  Često puta Vas navodim kao primjer gdje je naša firma, nakon što je promijenila tri računovodstvena servisa u prvih 8 godina rada, napokon tu, do tada tanku točku, trajno riješila.  Osim što se možemo pouzdati u brz i kvalitetan odgovor za bilo koje pitanje koje imamo na razini firme, izuzetno cijenim g. Pitića kao principijelnu osobu visokih moralnih načela, što mi dodatno daje povjerenje u firmu Venema d.o.o.”

Marko Tomić, direktor tvrtke Blažić-rubne trake d.o.o.

 


 

 

„S Venemom smo od osnutka tvrtke u 2007. godini, i od tad smo prošli sve faze od startupa, tri velike investicije uz redovnu podršku u hotelijerskom i IT poslovanju. Kroz cijeli taj period mi smo mirno spavali jer je uz nas bio stručan, pouzdan i uvijek susretljiv i savjetima koristan partner. S Venemom smo zajedno donosili mnoge važne odluke kako bi naše poslovanje bilo uzorno i konkurentno prateći sve zakonske promijene kroz vrijeme.“

Ivan Petrović, direktor tvrtke iVIZIJA d.o.o. (Hotel Villa Magdalena)

 


 

 

“Profesionalnost, dostupnost, ažurnost.”

Jasmina Štimac, Profiglota d.o.o.

 


 

“S knjigovodstvenim servisom Venema d.o.o. poslujemo već cca 8 godina. Venema d.o.o. ne pruža samo ažurne, i pouzdane knjigovodstvene usluge, već i sveobuhvatnu podršku i savjetovanje u financijskom poslovanju. Djelatnici Veneme su odgovorni, ljubazni, uvijek na raspolaganju i pouzdani.“

Mirna Mišetić, Odvjetnički ured Mišetić

 


 

“Venema kao revizorka kuća je za nas vlasnike i zaposlenike Poliklinike Pronatal d.o.o. najvažniji suradnik i osim što smo jako zadovoljni i zahvalni na stručnosti, susretljivosti i brizi za naše poduzeće za nas je najvažniji individualizirani pristup koji nama kao malom klijentu pruža ugledna kuća Venema d.o.o.”

Marina Ivanišević, Poliklinika ProNatal d.o.o.