Računovodstveno i porezno savjetovanje

Svatko ima učiteljicu na početku obrazovanog ciklusa. Zatim se specijalizira kroz srednju školu, fakultet i potom postane stručnjak sa svojim znanjem i vještinama.

Tvrtke nastanu, razvijaju se i postanu ozbiljan mali, srednji ili veliki poduzetnik.

Naš servis prilagođen je malim i srednjim tvrtkama i s puno zadovoljstva želimo ostati učiteljica malih poduzetnika.

Od osnivanja kroz uspostavu računovodstvene dokumentacije, razvoj i širenja do samostalnog poslovanja s vlastitim računovodstvom pratimo svoje klijente.

Nekada je potrebno i desetak godina da se tvrtka razvije do tog nivoa, a koji put i ostane mala, ali zdrava, jaka i perspektivna.

Naša misija je pomagati mladim i malim tvrtkama da narastu u stabilnu, zdravu, profitabilnu tvrtku koja svojim vlasnicima omogućava pristojan život oslobođen straha od poreznika.

Naši klijenti svi plaćaju sve obveze prema državi i zaposlenicima.

Nama je rad osnova svega, fer odnos osnovni postulat, a podmireni porezni dugovi apriori stav.

Jedino plaćamo samo ono što moramo i želimo i to minimalno. lmamo pravo na to.

Naši klijenti ne plaćaju kazne, kamate, ovršne troškove i blokade. To je rezervirano za neznalice.

Znati je više od imati. A umrijeti je jednako imati.

Mi znamo kako tvrtka može imati, a direktor mirno spavati.

Naš odgovor da nešto ne znamo svakoga može veseliti. Nakon toga slijedi odgovor koji jamči miran san svima, i nama i našim klijentima.

Šalterski redovi ispred birokratskih službenika, neljubaznog osoblja i visokih provizija i naknada ostali su zaboravljeni u škrinjama prošlog vremena.

E- poslovanje s poreznim upravama pravo je zadovoljstvo za naše klijente. Jedan mjesečni susret dovoljan je da se razmijene iskustva, prokomentiraju postupci i procedure za rad i osvježe informacije iz zakonske regulative.

Dok mi mirno spavamo naši klijenti rade, a dok mi radimo oni mirno spavaju. Savršena simbioza podrške i partnerstva.

Zadovoljan poduzetnik. Je li to moguće? ltekako! Kako je to moguće otkrit će oni koji nakon registracije tvrtke prvo navrate u naš ured.

Uspješan poduzetnik. Je li to moguće? ltekako! Kako je to moguće otkrit će oni koji marljivo rade, a računovodstvene poslove prepuste nama.

Povrat PDV? Zašto da ne. Mi jamčimo zato. Jednako pravo kao i plaćanje poreza. To jamče naši klijenti.

Inspektorati u nadzoru? Zašto da ne. Dobro došli. Svaka kontrola i nadzor ne znači ujedno i sankciju i kaznu. Naprotiv, to nam je potvrda ispravnog rada.

Dobro došli u društvo urednih platiša i potrošača zarađenih novaca.